Gelish trendkleuren voor je gelnagels!

September 18, 2014

Een nieuw seizoen dat betekent nieuwe en hippe kleuren voor je gelnagels! Er is net een nieuwe lading kleuren van Gelish binnengekomen bij Elegance en er zit heel wat moois tussen…

gelnagels trendkleuren - nagelsalon mechelen rijmenamBen je toe aan iets nieuws? Een leuk kleurtje dat je gelnagels weer helemaal doet stralen? Dan moet je zeker eens langskomenĀ in het nagelsalon. De nieuwe trendkleuren voor dit najaar kan je hieronder alvast bewonderen. De pastelkleuren blijven het goed doen maar er zijn ook enkele opvallende trendkleuren. Het nachtblauw zorgt voor een mooi effect en het donker- of wijnrood is volledig terug van weggeweest. Daarnaast zullen ook de grijze en witte kleuren je niet ontgaan. De combinatie grijs-wit met een speels lijntje? Zeker en vast!

gelish gelnagels trendkleuren - gelnagels mechelen rijmenam

Ook de metallic kleuren komen dit najaar terug. Fonkelende nagels die perfect passen bij een sprankelend vuurwerk of een knalfeest! Hou je het liever wat neutraler? Dan kan je voor de naturel of nude look gaan of voor de trendkleur baby roze.

Een kleurtje gezien dat je leuk vindt? Maak dan snel een afspraak bij nagelsalon Elegance in HeverĀ bij Mechelen.